Je domeinregistratie is in behandeling. Kom over een uur terug.
Gepost op 19-jun-2020

Stichting Fix Nature

Deze twee projecten beginnen eindelijk wat op te schieten. Ze staan tijdeljk wat stil omdat er ander werk nu even voor gaat. Met veel liefde en plezier brengen wij onze dagen door. Geen dezelfde. Een ding is zeker, de lockdown heeft de sfeer onder de mensen wel verbeterd. Ze worden eensgezinder, wakker, strijdbaar. Niemand die ik tot nu toe heb gehoord wil in een dictatuur leven. We zullen onze democratie, onze grondwet, en onze universele rechten, opnieuw moeten bevechten. Maar deze keer met veel liefde en geduld, en veel doorzettingsvermogen. Den Haag heeft ons recht om vreedzaam te demonstreren verboden. Ministers die per decreet regeren? Rusland 1938? Dit kunnen wij nooit laten gebeuren. De vijand is niet covid (20)19, maar het zogenaamde: 'bange psychopaten virus'. Zij zijn zo bang om de macht die zij denken te hebben kwijt te raken, dat zij niet merken dat zij hem allang kwijt zijn. Het is de wereldbevolking tegen een paar duizend volgelingen. En hoe meer verliezen er door hen worden geleden, hoe meer er af zullen vallen... Het is een kwestie van aan de gang blijven, volkstribunalen oprichten, de 'machthebbers' oppakken, ze op hun nagelaten verantwoordelijkheden wijzen, en dan aanklagen en berechten voor al hun misdaden. En in het nieuwe normaal wat wij willen, is er referendum over alles wat belangrijk is. En haast hebben we niet als we alles goed willen doen.
Bericht verzonden. We nemen snel met je contact op.